Ajax inbrottslarm

En rättvisans säkerhetsföretag

Ajax Systems har sedan starten 2011 etablerat sig som en framträdande aktör inom säkerhetsindustrin. Företaget grundades med en vision om att skapa användarvänliga, högteknologiska säkerhetslösningar i det moderna hemmet eller företaget. 

Med hjälp av avancerad trådlös teknologi erbjuder Ajax inbrottslarm en stabil och säker kommunikation mellan alla komponenter i systemet, även i stora fastigheter. Systemet är extremt lätt att installera och hantera via Ajax-appen, vilket ger användarna full kontroll och överblick över säkerheten i realtid, var som helst i världen.


Fördelarna med Ajax Inbrottslarm

Genom att ständigt lägga fokus på innovation, design och funktionalitet har Ajax utvecklat en produktportfölj som inte bara varnar för inbrott, utan även för brand, översvämning och andra potentiella hot. 

Det många framhåller med Ajax är just designen. De raka linjerna, de enformiga färgerna och det moderna intrycket gör att märket har blivit populärt just därför.

Dessutom är Ajax-larmen kompatibla med ett brett utbud av tredjepartstillbehör, vilket ytterligare ökar deras användbarhet och anpassningsbarhet. Räkna med kvalitet när ni anlitar oss för att installera produkter från Ajax. Garantin fås enligt företagets egna riktlinjer: “Don’t sell shit”. 

Inbrottslarm Stockholm

Ett säkert skydd för hemmet eller företaget

Oavsett om ni söker ett pålitligt säkerhetssystem för hemmet, butiken eller kontorskomplexet, erbjuder Ajax en lösning som kan anpassas till era unika behov.

Systemets modulära utformning gör det enkelt att utöka och anpassa skyddet allt eftersom dina behov förändras. Med funktioner som realtidslarm, systemkontroll via mobilapp och integration med andra säkerhetssystem, får du onekligen en känsla av säkerhet.

Pålitliga säkerhetssystem för hemmet, butiken eller kontoret