Om oss

Välkommen till Seka Security 

Din pålitliga partner för prisvärd kameraövervakning! Sedan vi bildades 2016 har vi engagerat oss i att skydda det som är mest värdefullt för dig; din säkerhet, ditt hem och dina ägodelar. Vi består av passionerade och serviceinriktade medarbetare som ständigt strävar efter att leverera effektiva säkerhetslösningar.

Våra tjänster

På Seka Security specialiserar vi oss på kameraövervakning för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, alla helt enkelt! Vi förstår vikten av att känna sig trygg i sin vardagsmiljö och erbjuder därför inte bara avancerade övervakningskameror, utan även ett brett utbud av säkerhetstjänster. Dessa inkluderar allt från pålitliga passersystem och säkra lås, till kompletta inbrottslarm.

Kvalitativa produkter

Vi är stolta över att erbjuda marknadens ledande säkerhetsprodukter. Vår kamerautrustning kommer bland annat från Dahua, en världsledande tillverkare känd för innovation och kvalitet. För passersystem samarbetar vi med Paxton, som erbjuder flexibla och användarvänliga lösningar. Inbrottslarm från Ajax ingår också i vårt sortiment. Genom att tillämpa dessa pålitliga varumärken kan vi garantera att du får tillgång till den senaste tekniken inom säkerhet.

Varför välja oss?

Vår erfarenhet, kombinerat med en omfattande förståelse för olika säkerhetsbehov, gör oss till den ideala partnern för alla som värderar säkerhet. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov och ser till att du känner dig trygg och säker, oavsett var du befinner dig.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, eller om du vill ta del av en kostnadsfri offert! Vi finns tillgängliga här på hemsidan, via telefon såväl som på mail.

kameraövervakning Stockholm

Kostnadseffektiv kameraövervakning