Paxton passersystem

Ledande tillverkare av passersystem

Paxton har, med över 35 års erfarenhet i branschen, etablerat sig som en pålitlig tillverkare av passersystem. Företaget är grundat i Storbritannien och fokuserar ständigt på att utveckla intelligenta tillträdessystem som håller sig i linje med kundernas behov.

Med en stark inriktning på forskning har Paxton skapat användarvänliga, säkra och skalbara lösningar som passar allt från mindre lägenhetshus till stora, multinationella företag.


Fördelar med passersystem från Paxton

Paxtons passersystem erbjuder en överlägsen användarupplevelse, med en fördelaktigt enkel installation. Systemen är utformade för att vara flexibla, vilket gör det enkelt att expandera eller justera när era behov förändras.

Med funktioner som biometrisk identifiering och smidig integration med andra säkerhetssystem, som videoövervakning, är Paxton en omfattande säkerhetslösning som minskar risken för obehörigt tillträde.

passersystem Stockholm

Säkerhet för kontor & bostadsrättsföreningar

Oavsett storleken på din verksamhet eller de specifika säkerhetsutmaningar du står inför, kan Paxton passersystem anpassas för att möta dina behov. Från att skydda känsliga områden inom en organisation till att erbjuda en smidig och säker tillträdeskontroll för stora offentliga byggnader, är Paxtons lösningar både effektiva och kostnadseffektiva.

Likt med Dahua och Ajax fungerar Paxton också utmärkt i mobilen och på datorn, där man kan se vilka som har använt passersystemet, samt annan viktig information, om så skulle vara nödvändigt.

Passersystemet erbjuder ett smidigare och säkrare tillträde. Till våra kunder hör kontor, bostadsrättsföreningar, hyresrätter och privatpersoner. Hör gärna av er om ni undrar någon om Paxton, eller om ni är redo att ta del av en kostnadsfri offert!

Smidigare och säkrare med Paxton passersystem